Petra’s Planet Virtual World (VIRTUAALIMAAILMA)

Petra’s Planet on virtuaalimaailma, jossa lapset hankkivat hyödyllisiä tietoja ja taitoja hauskalla ja turvallisella tavalla. Petra’s Planet vetoaa lapsen luontaiseen uteliaisuuteen ja haluun kokeilla ja tutkia uutta, sekä tukee lapsen innostusta sosiaaliseen oppimiseen. Petra’s Planet on turvallinen, sillä olemme luoneet ympäristön, joka ottaa huomioon kohderyhmän iän ja vaalii lapsen vaikutusmahdollisuuksia, myönteistä kommunikointia yhteisön kanssa sekä turvallisuuden tunnetta. Kun lapsi viettää aikaa Petra’s Planet –virtuaalimaailmassa, hän ei törmää mihinkään pelottavaan tai vaaralliseen, eikä asioihin, jotka kyseenalaistavat lapsuuden.

Petra’s Planet ruokkii lasten uteliaisuutta näyttämällä heille lukuisia paikkoja ympäri maailmaa, jotka ovat täynnä upeita ihmisiä ja eläimiä. Pelaajat luovat omat pelihahmonsa, avattaret, sisustavat omia huoneitaan ja valitsevat lemmikkejä, joita hoivata. Lapset voivat pelata minipelejä joko yksin tai yhdessä muiden kanssa ja osallistua moderoituun ja turvalliseen chattiin ystäviensä kanssa sekä seurata omia uskomattomia saavutuksiaan henkilökohtaisissa päiväkirjoissa.

Petra’s Planet –virtuaalimaailmassa on tällä hetkellä neljä eri maata, joissa lapset voivat kokea huimia seikkailuja: Saamenmaa, Sri Lanka, Jordania ja Senegal. Petra’s Planet on live-maailma, johon lisätään uutta sisältöä jatkuvasti, jotta lapset ympäri maailmaa voivat nauttia seikkailuista. Käy Petra’s Planet –sivulla ja kokeile ilmaiseksi!