Tuotteemme

Tuotevalikoimamme sisältää Petra-kirjat, Petra’s Planet virtuaalimaailman ja Petra’s Planet EDU –opetustuotteet, johon kuuluvat Petra’s Planet Share ja Petra’s Planet Explore. Kakki tuotteemme tarjoavat lapsille mahdollisuuden oppia tärkeää tietotaitoa hauskalla ja turvallisella tavalla. petra-book-cover

Ensimmäinen Petra-kirja Petra Tanssii julkaistiin suomeksi vuonna 2006. Sen jälkeen sarja on kasvanut kolmella kirjalla. Viimeisin kirjoista eli Petra ja revontulet on saatavissa löytyy myös englanniksi, ranskaksi ja venäjäksi.

Petra’s Planet -virtuaalimaailma, pohjautuu tähän kirjasarjaan, ja se julkaistiin keväällä 2012. Petra’s Planet on sosiaalinen, lapsiturvallinen ympäristö, jossa on useita paikkoja, ihmisiä ja eläimiä, joita utelias lapsi voi tutkia. Lapset voivat pelata minipelejä, käyttää chattiä, ilmaista itseään useiden eri personointi-toimintojen avulla ja pitää huolta lemmikkieläimistään yhdessä kaveriensa kanssa.logo[1]

Opetustuoteperheemme Petra’s Planet EDU sisältää kaksi tuotetta: Petra’s Planet Explore (aiemmin Petra’s Planet for Schools) tarjoaa lapsille motivoivan oppimisympäristön ja opettajille monipuolisen opetustuotteen. Virtuaalikoulu on interaktiivinen, oppilaslähtöinen oppimisympäristö, jossa voi opetella internet-turvallisuutta, IT-taitoja ja muita 2000-luvun taitoja.

Uutta vuonna 2015 ovat kaksi sovellusta, Bella’s Baking Blast ja Incredipets, mobiili ja tablettiapplikaatiot, jotka toimivat sekä Androidilla että iOSlaitteilla lokakuusta 2015 lähtien!