Mikä Dramaforum on?

Petra

Dramaforum Oy on suomalainen yritys, joka tuo markkinoille opettavaisia Petra’s Planet -tuotteita. Dramaforum Oy on transmediayhtiö, joka on erikoistunut lasten tuotteisiin. Dramaforumin toimipisteissä Suomessa, Kanadassa ja Isossa-Britanniassa työskentelee joukko kokeneita oppimisen ja digitaalisen median asiantuntijoita. Missiomme on aktivoida lapsia tulemaan toimeliaiksi maailmankansalaisiksi.

Lapsilla on oikeus lapsuuteen, turvallisesti.

PetraHat

Liiketoimintamme perustuu ydinarvoille, joista yksi on turvallinen lapsuus. Lasten tulee saada pysyä lapsina ja elää turvallisessa maailmassa niin kauan kuin mahdollista. Me tarjoamme tuotteita ja palveluja, jotka rohkaisevat uteliaisuuteen turvallisessa ympäristössä.

Pysy uteliaana!

Lapset oppivat kysyessään kysymyksiä ja kokeillessaan asioita. Me herätämme luontaista uteliaisuutta, joka on kantava voima tuotteidemme taustalla. Oppimisen tulee olla hauskaa, perustua omaan kokemukseen ja sen tulee olla yhteisöllistä. Me tarjoamme lapsille mahdollisuuden kehittää eri taitojaan ja tietojaan, joita he tarvitsevat tulevaisuudessa – kuten mediakirjoitustaitoa, kulttuurien ymmärtämistä ja luonnon kunnioittamista.